Laatste nieuws

De vakantie is weer voorbij en we zijn weer aan het werk. Ook ik heb heerlijk genoten van een fijne vakantie. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe online training.

De training is bedoeld om de online trainer of docent op weg te helpen met het maken van zijn of haar video's.

Blijft jouw online training op de plank liggen omdat je opziet tegen het maken van je video's? Binnenkort kan ik je helpen een doorstart te maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Over Monique

Als portretfotograaf probeer ik het beste in jou naar boven te halen!

Mooi, zoals je bent…

 

Waarom een training ‘Flipping the Classroom’?

Ik ben Monique van Zeijl en sinds 2003 zelfstandig fotograaf en beeldmaker. In 2010 besloot ik een carrièreswitch te maken naar het onderwijs en ben ik begonnen aan de lerarenopleiding biologie in Rotterdam. In die tijd heb ik enkele maanden voor de klas gestaan. Mijn droom om kinderen iets bij te brengen over een vak waar mijn passie ligt, werd al snel een nachtmerrie. Een goed klassenmanagement vond ik een van de moeilijkste aspecten van onderwijs geven.

Ik besloot mijn studie af te ronden met een propedeuse en ben op de administratie gaan werken van diezelfde middelbare school. Hier kwam ik vaak in gesprek met docenten die tegen hetzelfde aanliepen. Dit was niet alleen een probleem van jonge startende docenten, zelfs leerkrachten die hun sporen ruim verdiend hadden en hun zaakjes voor elkaar, liepen op een bepaald moment eveneens vast op het klassenmanagement.

Tegelijkertijd begonnen sommige collega’s met 'Flipping the Classroom'. Oftewel het omdraaien van de klas. De leerling krijgt de instructie via video's thuis te verwerken en in de klas kan de docent gericht vragen beantwoorden en is er meer tijd voor bijvoorbeeld praktijkopdrachten, discussies etc.
Vanwege mijn achtergrond in de fotografie en video’s maken, volg ik deze ontwikkeling met interesse.

Begin 2019 heb ik mijn baan op de administratie opgezegd om mijn online training te gaan schrijven voor het zelf maken en publiceren van een videoserie voor online trainers en docenten.

De jongeren van nu zijn niet dezelfde als die van 10-15 jaar geleden. De wens om het onderwijs te veranderen voor de nieuwe generatie is mijn missie geworden. Flipping the Classroom is naar mijn mening het antwoord op de vraag ‘Hoe gaan we het onderwijs structureel veranderen?’

Bereik meer klanten met video

Naast fotografie is er nu dus ook de mogelijkheid tot het opnemen van video én geen gedoe met teksten instuderen dankzij de professionele autocue! Denk hierbij aan sollicitatievideo’s, promotiefilmpjes, video voor je online training, instructievideo's etc.

 

Lees verder

Personal branding shoot

Personal branding is geen andere manier van reclame maken, of overdrijven. Het is juist de bedoeling dicht bij jezelf te blijven. Waar ben je goed in, waar ligt je passie?

Met goede foto’s van jezelf kun je wat je wilt uitdragen krachtig illustreren.

Lees verder

 

Boek jouw gratis personal branding gesprek nu

 

Wat klanten zeggen

Referenties